Hantaran Yang Menjadi Idaman Setiap Pengantin

10:14

Browse-browse tengok set hantaran, syok pulak tgk orang buat hantaran set-set Shaklee..
.
Teringat dulu beli hantaran make up lah, kasut yg rare kononnya.. last-last tak pakai sgt pun..
.
Kalau kenal shaklee dari dulu boleh demand ngan en hubby nak set kulit cantik ke, nak skin care ke, nak set kesuburan suami isteri ke 😄, set penjagaan rambut ke, set awet muda ke.. eh.. macam-macam set boleh buat hantaran.. 
.
Adik-adik yang plan nak kawen tahun ni jom sembang-sembang set apa yang korang nak letak atas dulang hantaran tu.. 
.
konpem nampak rare dan exclusive gitu.. 😊😊
.
Whatsapp kakak,
.
0135131481
.
#pengedarshakleetelukpanglimagarang
#pengedarshakleeklang

You Might Also Like

1 comments