Cergas Bertenaga Menunaikan Haji Dengan Set Haji Shaklee

14:13

Lebih kurang dua bulan sahaja lagi umat Islam bakal menyambut hari raya haji, ini bermakna yang tanah suci Makkah bakal dibanjiri oleh umat Islam dari seluruh dunia. Sudah tentu ada juga dikalangan keluarga kita di jemput Allah untuk menunaikan haji.

Ohh mak saya juga di jemput Allah untuk menunaikan haji pada tahun ini. Alhamdulilah rezeki mak saya.
Di sana nanti, umat Islam seluruh dunia akan fokus untuk menunaikan haji dan beribadat dengan sempurna. Jadi, persediaan dan persiapan dari segi mental, dan fizikal perlulah di jaga supaya sentiasa bertenaga dan sihat sepanjang menunaikan ibadat haji.


Di sini saya ingin kongsikan sedikit beberapa supplement utama yang dapat membantu anda semua untuk lebih bertenaga ketika melakukan ibadat.


1.OSTEMATRIX


Ibadah seperti tawaf membuatkan kita perlu banyak berjalan, pengambilan ostematrix yang lengkap dengan kalsium, vitamin D, dan magnesium bukan sahaja dapat membantu melegakan lenguh-lenguh dikaki malahan mengekalka tekanan darah normal. Badan akan sentiasa raa lebih ringan untuk bangun keesokkannya.2. SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS


Pengambilan Vitamin C secara konsisten dapat bertindak sebagai antioksidan semulajadi dan sebagai immune booter untuk melawan bakteria penyebab penyakit. Tambahan pula, perbezaan cuaca antara Malaysia dan Makkh yang sangat panas dan kering menyebabkan kita mudah jatuh sakit, oleh itu, lindungi diri dan kuatkanlah imun badan kita dengan vitamin c. 

Vitamin C juga membantu menggalakkan gigi, gusi, otot dan salur darah supaya sentiasa sihat dan berfungsi dengan optimum.3. OMEGA GUARD
Diperkaya dengan DHA dan EPA daripada minyak ikan terbaik, semestinya untuk perkembangan mental, menajamkan fikiran dan menguatkan memori. Tambahan pula omega guard turut membantu mengurangkan paras kolestrol, mengurangkan tekanan darah, mengurangkan risiko sakit jantung, mengurangkan radang sendi dan bertindak sebagai pelincir untuk mengurangkan rasa sakit.4. PERFORMANCE DRINKPerformance drink shaklee ini ialah minuman tenaga yang digunakan oleh para atlet antarabangsa termasuklah yang bertanding diperingkat Olimpik. Jadi minuman ini sangat membantu para jemaah insyaallah semasa menunaikan ibadat haji. Minuman ini boleh memberikan para jemaah kekal hidrate dan bertenaga sepanjang menunaikan haji.

Keadaan cuaca di sana menyebabkan kita mudah dehidrate, walaupun air zam-zam boleh didapati dimana-mana, tetapi minum terlalu kerap tak boleh juga sebab nanti nak membuang air kecik kerap pula. 

Bagi melancarkan perjalanan dan juga ibadah, jemaah haji bolehlah mengambil performance drink 1-2x sehari bagi mengekalkan keseimbangan diri daripada cepat letih. 
Untuk dapatkan Set Haji ini, anda bolehlah menghubungi saya pada no di bawah, Saya doakan para jemaah akan kekal cergas sepanjang menunaikan ibadat dan mendapat Haji yang mabrur. Amin...Insyaallah.


Haniza
0135131481
ID: 1065866

You Might Also Like

0 comments