Merawat Jerawat, Jeragat dan Melicinkan Kulit

18:21



Untuk mecantikkan kulit, saya akan cadangkan sangat seseorang itu rawat dulu kulitnya dari dalam. Kalau yang ada masalah dengan kulit yang berjerawat, parut jerawat, kulit kusam, scar, dan yang dah cuba bermacam-macam jenis produk di pasaran tapi akhirnya berakhir dengan kekecewaan saya cadangkan ambil set kecantikkan ni.

Ada customer saya yang kulitnya kering.. Dan berkerutu. Katanya dia pernah mencuba berbagai-bagai produk kecantikkan sebab muka dia senang sangat naik jerawat.

Bila dia cuba produk tu, habis satu mukanya tumbuh jerawat batu. Dan lebih teruk dari dulu...

Saja nak bagi nasihat ya, kat pasaran sekarang banyak sangat produk kecantikkan.. tapi tak tau lah selamat ke tak.. periksa lah dulu kandungan produk tu. Baru lah tahu selamat atau tidak di gunakan.

Ada jugak dapat customer yang muka penuh dengan jerawat, tapi dah recover dengan Set Kecantikkan Shaklee.

Eh try cek bahagian mana jerawat kita tu...






Orang lelaki dorang tak heran sangat kalau muka dorang ada jerawat sekali pun, tapi kalau kita yang perempuan ni, memang tak senang duduk kan...

Saya nak memperkenalkan Set Kecantikkan untuk anda semua. Bukan apa, banyak manfaatnya bukan untuk mencantikkan kulit semata-mata. Bukannya nampak cantik kat luar jer, dalaman pun cantik sama.

Rawat dari dalam, bila dalam dah cun, baru lah kat bahagian luaran cun melecun!


Untuk set kecantikkan ni ada ESP SHAKLEE, VITAMIN E SHAKLEE DAN VITAMIN C SHAKLEE. Tapi kalau jerawatnya penuh sangat dan berbatu-batu kat muka, saya akan mintak anda tambah ALFALFA. 

Pengambilan ALFALFA ni bukannya sebab apa, saya nak anda semua detoks. Toksin banyak sangat kat bahagian muka.. 


Set Kecantikkan Shaklee

Set kecantikkan shaklee ni antara best seller items saya tau! So far feedback dorang, memang dorang puji habis dengan set ni.

Jom saya ceritakan kelebihan setiap produk dalam set kecantikkan ni.


ESP SHAKLEE






Kelebihan ESP SHAKLEE

  1. Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
  2. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit
  3. Membanyakkan susu ibu. Susu akan menjadi lebih pekat dan berkrim. Baby pun tidur lena dan mudah kenyang 
  4. Memudarkan parut
  5. Mengawal pertumbuhan jerawat
  6. Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
  7. Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
  8. Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
  9. Menghalang penyakit batu karang
  10. Mengekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang.
  11. Minum ESP boleh kenyang sampai ke tengah hari
  12. Sesuai untuk mereka yang nak turunkan berat badan
  13. Mengelakkan kencing manis
  14. Menguatkan ingatan dan memori
  15. Menyembuhkan luka dengan cepat
  16. Melindungi dan menjaga rahim
  17. Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
  18. Mengandungi protein yang lengkap
  19. Mengurangkan risiko payudara


VITAMIN C PLUS


Ni rupanya vitamin c plus...


Kelebihan VITAMIN C PLUS

  1. Melindungi kulit dari sinar UV
  2. Mengurangkan kesan sunburn
  3. Membantu mengawal masalah jerawat degil
  4. Tona kulit menjadi lebih sekata
  5. Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
  6. Mencerahka kulit secara semulajadi, dan bukan muka saja yang cerah, bahagian lain pun sama!
  7. Membantu masalah kulit sensitif, resdung, alergik dan eczema
  8. Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
  9. Mengurangkan kedutan dan penuaan
  10. Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
  11. Kulit lebih glowing dan radiant

VITAMIN E 




Kelebihan VITAMIN E


  1. Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
  2. Mengurangkan parut dan masalah jerawat
  3. Menggalakkan kulit dan rambut supaya menjadi lebih sihat
  4. Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
  5. Membantu mengurangkan eyebag
  6. Mengawal masalah kulit berminyak
  7. Mengatasi masalah jeragat
  8. Melambatkan proses penuaan
  9. Boleh di jadikan masker


Anda mesti tertanya-tanya, nak bukti yang produk ni berkesankan?

baik, saya akan tunjukkan testimoninya....


Testimoni set kecantikkan shaklee













Ha... dah tengok buktinya??

Cantik dah kan kulit dorang, kalau anda pun nak kulit cantik dan badan sihat macam dorang, cepat hubungi saya....


Pengedar shaklee Malaysia,

HANIZA
WASSAP   ~~~~  0135131481
ID: 1065866



You Might Also Like

2 comments