Cara Tambah Pendapatan

19:22Assalamualaikum semua  ^_^


Orang tanya, macam mana nak tambah pendapatan dengan shaklee?

okay meh saya cerita sikit. Mula-mula kita kena jadi ahli dulu tau.


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli atau pengedar shaklee?

Nak jadi ahli atau SID shaklee senang sahaja. Bukan setakat senang, murah, mudah dan best sangat.Ada 2 cara nak jadi ahli ni.1. Mendaftar Menjadi ahli dengan membayar yuran


 Membanyar yuran keahlian sebanyak RM65.00. Dan kos tambahan untuk postage RM10.60 untuk semenanjung dan RM21.20 untuk Sabah dan Serawak.

Saya akan daftar anda dengan ID saya iaitu ID: 1065866 / NURHANIZAWANI BINTI RAMLI.

Bila dah daftar, anda akan menerima starter kit / beg shaklee.

Bila dah daftar mendaftar jadi ahli, anda sudah pun menjadi pengedar sah shaklee. Dan boleh membeli semua produk shaklee dengan harga ahli. Dan menikmati harga ahli yang jauh lebih murah dari harga retail.2. Mendaftar ahli secara percuma


Ha... tak nak bayar yuran ye? anda boleh daftar ahli secara percuma, free of charges! Tapi, anda kenalah membeli barangan sebanyak minimum RM700.00 dan mendapat point sebanyak 200 UV. UV ni point lah.

Dengan automatiknya saya akan daftar anda jadi ahli. Jadi yuran keahlian anda tak payah bayar.

Anda akan dapat cash pada bulan berikutnya pada 14hb.

Dengan cara kedua ini, anda akan dapat jimat yang berganda-ganda.


Kelebihan jadi ahli shaklee


Bila anda dah jadi ahli, anda mesti akan rasa nak buat bisnes. Tak yah cari bisnes lain, terus jer buat bisnes shaklee ni sebab anda berpeluang untuk mendapat 3 bous utama shaklee iaitu CASH BONUS, CAR BONUS dan COVENTION.

Cash bonus ni akan diberikan pada 14hb tu, Car bonus ni pon shaklee akan bagi kalau kita perform. tapi kalau nak guna car bonus untuk aktiviti lain seperti simpan duit beli rumah ke, tanah je tak kisah, shaklee tetap bagi.  Untuk convention pulak ia adalah percutian, umrah.
Kenapa kena jadi ahli shaklee???

Kebiasaannya mereka yang menjadi ahli shaklee ni mendaftar menjadi ahli kerana nak menikmati harga ahli shaklee yang sangat berbaloi tu. Mana tak berbaloi, diskaun boleh sampai 33%. Lebih murah kok dari harga retail.


Bila dah beli dengan harga yang murah, mesti rasa nak buat income. Ha... kat sini lah boeh tambah pendapatan. Kongsikan kebaikan shaklee dengan orang ramai, dan ajak mereka menjadi ahli bawah anda. memang best!

Okay lah...jika anda berminat nak jana pendapatan 2, 3, 4 ,5 angka, hubungi saya k...

Pengedar Shaklee Selangor
Haniza
0135131481
ID: 1065866

You Might Also Like

0 comments