CARIAN DALAM TALIAN PLATFORM SHOPEE MENINGKAT SEBANYAK 32% SEMPENA PERAYAAN TAHUN BAHARU CINA

10:32

Tahun baru cina ini bukan sahaja kaum cina yang menyambutnya, malahan seluruh rakyat Malasia ni. ni. Sambutan tahun baru cina ni memberi impak yang sangat besar!


Buktinya ni ha....

 https://shopee.com.my/m/wangwithshopee?smtt=204.7943

Buktinya kaum lain pun bershoping di shopee kan kan...


SHOPEE MALAYSIA


"Aktiviti membeli-belah selalunya meningkat semasa musim perayaan, dan Tahun Baharu Cina tidak ketinggalan. Tahun ini, kami menyedari lonjakan dalam bilangan carian dalam talian di Shopee apabila kita menghampiri Tahun Baharu Cina, yang menunjukkan peningkatan trend penggun yang memilih untuk membeli-belah secara dalam talian bagi musim perayaan. Ini petanda baik yang sejajar dengan inisiatif kerajaan untuk memacu sektor e-Dagang di Malaysia. Shopee menyediakan platform yang pantas, mudah dan selamat untuk membeli-belah dan dengan insentif Penghantaran Percuma ke Seluruh Malaysia dan Komisyen Sifar (0), rakyat Malaysia boleh menikmati aktiviti beli-belah di Shopee yang mudah dan menjimatkan, " kata IAN HO, PENGARAH URUSAN SERANTAU SHOPEE.Korang nak tahu? Caruan yang paling popular sempena Tahun Baharu Cina tahun ini ialah kategori pakaian wanita, mobil, dan gajet, permainan kanak-kanak, kasut wanita dan beg wanita.


Pembelian paling tertinggi dalam kalangan rakyat Malaysia sepanjang musim perayaan ini ialah:
wahh macam-macam rakyat Malaysia membeli ye. 


Bersempena dengan Kempen Wang Bersama Shopee yang dilanjutkan sehingga 25 Februari ini, Shopee menawarkan lebih 6 juta produk yang ditawarkan oleh 200,000 usahawan di Shopee Malaysia. Para pelanggan juga boleh terus bermain Fortune Ang Pao untuk memenangi Tiket Emas dan pelbagai hadiah termasuklah wang tunai berjumlah RM8,888.00. BESTNYA!!

Ha... tak sabar nak shopping kat shopee?

Apa tunggu lagi??

Muat turun sekarang aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play..

Jangan lepaskan peluang anda untuk bershoping penuh bakul dengan shopee!!!Ha... nak tahu apa promosi shopee lepas ni?? Shopee akan melancarkan Kempen Hari Gaji bermula dari 26 Februari hingga 28 Februari dengan pelbagai tawaran hebat bagi jenama terkemuka termasuklah Jualan Murah Komputer Rib Shopee yang membariskan jenama terkemuka seperti ACER, ASUS, DELL dan LENOVO/. Serius saya pun tak sabar nak bershoping ni!!


okei...


masuk sini cepat:LAMAN WEB SHOPEE : https://shopee.com.my/

You Might Also Like

0 comments