Cara Mengurangkan Berat Badan Dengan Berkesan Dan Kelihatan Muda Bergaya

00:44



 Assalamualaikum...


Hari ini saya nak berkongsi cerita bagaimana VIVIX boleh bantu anda menurunkan berat badan dengan cepat dan berkesan.


Tapi......








Betul ke VIVIX boleh membantu menurunkan berat badan??


jeng jeng jeng..!!!!





Bagaimana vivix membantu menurunkan berat badan???


Vivix mengandungi RESVERATROL...


Resveratrol ini mengandungi kadar antioksidan yang sangat tinggi. 



Bagaimana Resveratrol dalam VIVIX membantu menurunkan berat badan???


1. Resveratrol meningkatkan keupayaan otot untuk menyerap gula dan mengelakkan lapisan gula disimpan dalam lapisan lemak.


2. Resveratrol menggelakkan pembentukkan tisu dalam lemak dan mengurangkan simpanan lemak dalam badan

3. Resveratrol juga meningkatkan keupayaan otot untuk bekerja dengan lebih kuat seperti bersenam melebihi mereka yang tidak mengambil vivix/supplement.




Jadi....jika anda ingin menurunkan berat badan, saya cadangkan anda mengambil sekali vivix yang ada dalam set detoks shaklee...


Hasil daripada mengamalkan vivix untuk proses menurunkan berat badan, suami sahabat saya berjaya turunkan berat badannya...





Apa yang menjadi amalan suami sahabat saya ialah:


1. Suaminya mengambil SET DETOKS PARASIT SHAKLEE yang mana terdapat VIVIX dalam set itu.

VIVIX, DTX, NUTRIFERON, ALFALFA, HERBALAX dan GARLIC


2. Mengamalkan diet eat clean...

Tapi diet eat clean pun boleh makan sedap-sedap semasa cheat day! Dan berat badan still turun okey!


3. Bersenam. 

Katanya bersenam selama 10 minit setiap hari.. ala kacang hijau je kan...





Selain suami kawan saya.... rupanya ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan dengan SET DETOKS PARASIT SHAKLEE....



Testimoni berat badan turun dengan SET DETOKS PARASIT SHAKLEE





























































Bila kita berjaya kurus baru lah badan kita rasa sedap dan boleh kelihatan bergaya macam remaja!


Anda yang kat luar sana, yang ingin menurunkan berat badan, tapi masih emmm tak dapat dapat nak kurus, baiklah ambik set detoks parasit ni okey...



Hubungi saya untuk dapatkan Set Detoks Parasit Shaklee

HANIZA
0135131481


Saya juga menawarkan perkhidmatan untuk COD barangan shaklee di kawasan yang berdekatan dengan saya.

Kawasan COD:

  • TELUK PANGLIMA GARANG
  • SIJANGKANG
  • BANTING
  • KLANG
  • BUKIT TINGGI
  • SHAH ALAM
  • KUALA LANGAT
  • PENDAMAR
  • PANDAMARAN
  • PULAU INDAH
  • NORTHPORT
  • PORT KLANG
  • TELUK GONG
  • JENJAROM

You Might Also Like

2 comments