Set Asas Menyusu Shaklee Membantu Banyakkan Susu Badan

22:46

Assalamualaikum...

Hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua supplement shaklee yang boleh banyakkan air susu badan.




Alhamdulillah syukur setakat ini saya berpuasa hati kerana berjaya menyusukan kedua-dua anak saya.


Sepanjang penyusuan ini banyak juga cabarannya. Kadang-kadang susu merudum, kadan-kadang susu banyak. Ini semua asbab supply dan demand anak. Kalau Masa tu anak minta banyak, maka banyakkan saya supply namun kalau anak minta sedikit maka sedikitlah Dapat di supply.


Pertama Kali mengambil set Asas Shaklee Saya tertanya-tanya berbaloi kah Saya melaburkan Duit untuk beli supplement ni? Perlukah supplement ni semasa mengandung?


Kalau perlu okay lah kan. Bersyukur lah sebab susu jadi banyak. Tapi kalau sebaliknya kecewa lah nak..!!


Kali pertama saya ambik set Asas ni badan Saya jadi bertenaga! Semacam! Yelah jaga anak di rumah letih. Balik-balik rumah dah kena berkepit dengan anak. Bukan setakat berkepit. Nak memasak lagi. Huhu rasa nak masukkan anak dalam poket.


Tapi lepas ambik set menyusu ni. Badan jadi bertenaga! Bukan setakat bertenaga susu badan Saya yang pada mulanya drop jadi banyak lebih 4oz. Masa tu dah jatuh cinta dah!

Badan bertenaga, susu banyak Dan susu Saya yang pada mulanya cair, dah pekat Dan banyak sangat. Alhamdulillah


Set Asas Menyusu Shaklee





Esp Shaklee (Soy Protein Isolate Powder)


  • Kita ni ibu yang menyusu memerlukan keperluan nutrisi. Bila nutrisi dalam badan ibu cukup lagi mudahlah menghasilkan susu badan. 
  • Untuk membina hormon enzim Dan antibodi Kita juga memerlukan number protein.
  • Esp jugak memberi ibu tenaga. 
  • Esp jugak merupakan supplement yang berasaskan protein dan ia membantu memekatkan susu badan.
  • Pengambilan esp ni juga Memberikan rasa Dan khasiat kepada susu Kita.
  • Bila Kita ambik esp ni, bukan sahaja Kita rasa kenyang, malahan baby Kita juga kenyang sebab susu Kita ni pekat. Jadi ia memberi rasa kenyang dalam tempoh yang lama. Jadi Tak adalah asyik nak menyusu 24 jam.
  • Esp jugak memberi tenaga yang berterusan kepada badan Dan boleh mengelakkan rasa letih. 

Alfalfa Shaklee

  • Ia merupakan supplement berasaskan herba Dan ia digelar sebagai Raja Herba.
  • Ia Dapat membantu menguatkan imuniti badan seseorang.
  • Alfalfa Shaklee jugak mengandungi kalsium yang membantu membantu kan air susu badan.
  • Pengambilan alfalfa shaklee membantu meningkatkan khasiat dalam susu ibu. Untuk pengetahuan ia Mempunyai 1001 khasiat.
  • Susu ibu yang dihasilkan juga lebih pekat Dan susu ibunitu mempunyai rasa yang berlemak. Bayi menjadi lebih kenyang. 


Dengan pembelian set Asas ini anda akan dapat:
  • Cara banyakkan air susu dengan betul
  • Cara buat power pumping
  • Masa yang betul untuk Pam susu
  • Cara nak jadualkan Masa Pam susu 
  • Cara jaga supply dan demand
  • Cara mengambil vitamin Shaklee yang betul

Insyaallah dengan pengelaman yang Ada Dapat membantu anda membanyakkan air susu.


Wasap Saya

Haniza
0135131481







You Might Also Like

1 comments

  1. set menyusu shaklee sentiasa menjadi pilihan

    ReplyDelete