Bisnes Online Yang Paling Senang

21:55

Harini memang drama sangat.

Tapi drama Pon alhamdulillah kakak daftar 2 org jadi ahli harini.

Pergi kelas dalan hujan lebat. Drive dari Sijangkang ke Sunway geo seorang diri. Siap menguap haha kete banyak jgk! Biasalah hujan kan...

Kelas marketing shaklee





lepas habis kelas ngan group ireach kakak beli vitamin.

Dah siap2 daftar anak baru Dan beli vitamin dorang, nak balik pulak drama.

Dengan bawak vitamin senget bahu 😅 hahaha... Senget bahu ni bukan apa, kedua2 anak yg baru ni nak kakak cod barang dorang.

Tak apalah senget bahu Pon... 😅



Sebahagian 😝



Lepas senget bahu, dah siap2 duduk dalam kereta, start enjin, alamakkk x boleh start!!!

Huhu cuak!! Tapi buat2 cool. Pergi solat zuhur dulu.

Lepas tu meminta2...


Baru fikir mcm Mana nak buat hahaha.. pegi jumpa helper parking. Okei dia suruh kakak tunggu Jap sebab dorang kena Cari jumper!


Okei..

Pukul 4 lebih baru dpt jumper kereta.


Dan terus balik, habibi tukar sendiri bateri Kat Kedai.

Berterima kasih sangat Kat helper/help desk parking Sunway geo... 

Bersyukur pada Allah sebab diuji dekat Sunway geo. Kalau Masa tu kakak Kat tengah hiway kesas. Nauzubillahiminzalik.. x nak pikir!


Downline baru kakak tu, sorang ade masalah Darah Tinggi. Dia nak ambik set hamil Shaklee Kali ni. Dia pernah mengandung 4 Kali. Tapi keguguran 2 Kali. Bayi nya keguguran dah cukup sifat. Jantina pon tahu. Kalau kakak, kakak x kuat!!


Set hamil shaklee



Dia cakap dia subur Dan senang lekat, cumanya Rahim Tak kuat. Dh pulak Ada darah Tinggi. Dia cakap takut jd Masa mengandung anak ke 3. Darah Tinggi sangat. Setiap bulan warded. Jd Kali ni dia ambil fullset hamil.

Kakak macam biasa nasihatkan ambik Vitamin Shaklee ni setiap Hari Dan jangan culas.

Yg kedua pula ambik b complex Dan Ostematrix. Dia Ada masalah sarat. Radang saraf Kat tangan belah Kanan. Di sebabkan oleh, dia selalu suggest vitamin Shaklee Kat kawan2 dia. Dia cakap nak jadi ahli. Dapat untung rm10 ke rm50 Pon okei dia cakap. Hihihi

Bisnes online




Bisnes Shaklee ni, Tak kisah pon nak buat secara online atau offline. Macam kakak, fully online sbb kakak jarang jumpa orang.


Online kakak Pon, ade downline Dan customer org sijangkang.

Kedua 2 downline baru tadi org teluk panglima garang  Dan org sijangkang. Jumpa kakak bila Tanya encik Google.

Korang rasa, susah ke bust bisnes Shaklee? Guna jari je kalau malas guna mulut Dan kaki.

Ha...ade lagi ke yang nak buat bisnes online dengan kakak?

Bisnes online kakak Tak Ada paksaan Tau! Dan... Tak menipu!!!


Kalau korang join bisnes dengan kakak, kakak akan ajar korang macam Mana nak dapatkan customer dari orang kampung atau bandar korang sendiri.


Wassap kakak 😘

Haniza
0135131481

You Might Also Like

2 comments